Toertocht tijdens jubileum editie Hel van Petten….

  • -

De Hel van Petten bestaat 20 jaar en tijdens de jubileum-editie van deze 20e uitvoering organiseert het wielercomité  Petten in samenwerking met Toerclub ‘de kromme velg’  een leuke jubileum fietstocht voor de sportieve toerrijder.. 
Op zondag 22 mei zal er vanuit Petten een route worden uitgezet van ongeveer 50 tot 60 kilometer door de mooie kop van Noord Holland.
De bedoeling is dat er met een gesloten groep word gereden (gem. snelheid 25 km/uur)
De finish zal plaats vinden op het parcours van de omloop van de Hel van Petten vlak voor de start van de A-rijders omstreekst 13.30 uur.
Het unieke is dat de opbrengst van deze fietstocht volledig gaat naar een goed doel… De opbrengst van deze jubileum toertocht gaat naar de EHBO-vereniging Petten/Burgerbrug. Al 20 jaar maken wij tegen een geringe donatie gebruik van hun onmisbare diensten, graag willen wij als organisatie op deze manier iets terug doen en wij hopen ook nog vele jaren van hun diensten gebruik te kunnen maken.

Wat kost het? De kosten zijn € 5,00 per persoon (alleen via voorinschrijving mogelijk, en dus volledig voor het goede doel)

Wat krijg ik? Een mooie en gezellige fietstocht door de kop van Noord Holland,
halverwege koffie met gebak (aangeboden door het wielercomité Petten en na afloop een leuke goodybag met inhoud)

Wanneer? Zondag 22 mei, verzamelen vanaf 9.00 uur start 10.00 uur.
inschrijving/verzamelen bij Brasserie ‘Zo Gewoon’ plein 1945 nr.1a (a.u.b. gepast betalen)

Om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden, zijn we helaas genoodzaakt een maximale inschrijvingslimiet te hanteren van 100 deelnemers  en vragen we elke deelnemer een valhelm te dragen, dus schrijf je snel in want vol is vol.