Vaderdag 2018: Kadotips voor fietsende vaders!

  Aanstaande zondag is het weer vaderdag! Ben je nog opzoek naar een cadeau voor je fietsende vader en je weet nog niet precies wat? Verwen hem bijvoorbeeld met één van onze cadeau tips of kom bij ons langs in de winkel voor nog veel meer ideeën!

  NAMED HydraFit Sportdrank met Bidon – €5,99
  Zweet jouw vader ook zo veel? 😉 Dan is het belangrijk om goed te blijven drinken tijdens het fietsen. En met deze HydraFit van het Italiaanse merk Named kan dat wel heel voordelig. Voor slechts €5,99 (inclusief bidon) kan je maar liefst 20 bidons voorzien van sportvoeding! Rijk aan vitamines en mineralen om de vermoeidheid en bijvoorbeeld de kans op kramp te verminderen. Ideaal voor alle sporten, zowel voor als tijdens fysieke activiteit.

  Named HydraFit

  Doppio Slavo Sokken – €19,95
  Prachtige fiets sokken die zo mooi zijn dat je vader ze misschien zelfs wel aan wilt als jullie uiteten of naar een verjaardag gaan. Met compressiesysteem voor extra stevigheid. Gemaakt in Spanje door Doppio Slavo

  img_9813

  Bryton Rider 10 – €64,95
  Is je vader altijd aan het opscheppen over de afstand die hij gefietst heeft? Dan is deze Bryton Rider 10 fietscomputer ideaal! De Bryton werkt op GPS en dus is het monteren van een spaakmagneet en een sensor op de voorvork niet nodig. Binnen 10 seconden zit de Rider 10 op de fiets van je vader.

  img_9821
  Sis Gel/ Reep mix – 6Pack, nu €9,95
  Al bekend met het sportvoedings merk SIS, of toch eens een andere smaak proberen? We hebben pakketjes gemaakt van 6 SIS gels, repen of een combi (sorti smaak), nu tijdelijk 6 halen, 5 betalen…

  img_9817

  Pro Co2 Micro Inflator – €15,-
  Met deze set is pompen niet meer nodig en is een lekke band binnen enkele seconden weer gevuld met lucht!

  img_9820
  Twijfel je nog?

  We hebben een winkel vol “snoepgoed” voor vaders, maar weet je niet zeker wat je vader wilt hebben? Je kunt hem natuurlijk ook blij maken met een originele Beukers Cadeaubon :-)

  beukers-bon1-1024x1024

  En uiteraard pakken wij je kado graag voor je in!