Vaderdag 2019: Kadotips voor fietsende vaders!

  Aanstaande zondag is het weer vaderdag! Ben je nog opzoek naar een cadeau voor je fietsende vader en weet je nog niet precies wat? Verwen hem bijvoorbeeld met één van onze cadeau tips of kom bij ons langs in de winkel voor nog veel meer ideeën!

  Gripgrab Lightweight Summer Cycling Cap – €19,95
  Of gewoon in het Nederlands: Lichtgewicht zomer fietspet! De naam omschrijft precies wat het is, want deze fietspet van Gripgrab is licht en het mesh materiaal verplaatst vocht en laat je hoofd ademen. De brede klep zorgt voor schaduw en bescherming. In combinatie met de sokken (15,95) rijdt ook jouw vader er super ‘gesoigneerd’ bij. CLR UP!

  gripgrab clrup


  NAMED HydraFit Sportdrank met Bidon – €5,99
  Zweet jouw vader ook zo veel? 😉 Dan is het belangrijk om goed te blijven drinken tijdens het fietsen. En met deze HydraFit van het Italiaanse merk Named kan dat wel heel voordelig. Voor slechts €5,99 (inclusief bidon) kan je maar liefst 20 bidons voorzien van sportvoeding! Rijk aan vitamines en mineralen om de vermoeidheid en bijvoorbeeld de kans op kramp te verminderen. Ideaal voor alle sporten, zowel voor als tijdens fysieke activiteit.

  Named HydraFit
  Ass saver – vanaf €8,95
  Om zo droog mogelijk te blijven zou je eigenlijk een spatbord moeten monteren, maar dat staat niet erg stijlvol. Of toch wel? Dit mini-spatbord is niet erg ‘aanwezig’ en past op bijna elk zadel. Ass Saver.

  asssaver

  Sis Gel/ Reep mix – 6Pack, nu €9,95
  Al bekend met het sportvoedings merk SIS, of toch eens een andere smaak proberen? We hebben pakketjes gemaakt van 6 SIS gels, repen of een combi (sorti smaak), nu tijdelijk 6 halen, 5 betalen…

  img_9817


  Aktiv-8 Co2 Inflator – van €19,95 voor €15,-
  Met deze set is pompen niet meer nodig en is een lekke band binnen enkele seconden weer gevuld met lucht! 3 patronen en 1 ‘inflator’. Denk je dat je vader nog vaker lek gaat rijden? Dan zijn extra co2 patronen wel zo handig. 3 stuks van €7,00 voor €5,95.

  co2
  Twijfel je nog?

  We hebben een winkel vol “snoepgoed” voor vaders, maar weet je niet zeker wat je vader wilt hebben? Je kunt hem natuurlijk ook blij maken met een originele Beukers Cadeaubon :-)

  beukers-bon1-1024x1024

  En uiteraard pakken wij je kado graag voor je in!