Vervanging bij een ULTREMO R met productiefout

  • -

Vervanging bij een ULTREMO R met productiefout

Waarschuwing: een ULTREMO R met bultvor­ming direct vervangen. SCHWALBE levert per omgaande een nieuwe.

Helaas zijn enkele wedstrijdbanden van het type ULTREMO R geleverd met een fout die is ontstaan gedurende het productieproces. De weefsellagen van desbetreffende banden zijn niet voldoende van rubber voorzien. Bij het geringe aantal banden met deze productiefout is het mankement al na kort gebruik zichtbaar. Er ontstaat een bult omdat de weefsellagen niet meer goed met elkaar verbonden zijn.

GEBRUIK A.U.B. EEN ULTREMO R MET DIT MANKEMENT IN GEEN GEVAL VERDER. VERVANG DE BAND DIRECT.

Het gevaar: wordt de band toch gedurende een langere tijd bereden dan kan hij doorschuren waardoor de binnenband klapt. Als dit probleem zich onderweg openbaart en verder fietsen beslist noodzakelijk is dan moet u in ieder geval de luchtdruk reduceren en de tocht met een gering tempo en een voorzichtige rijstijl voortzetten.

Bent u in het bezit van een ULTREMO R met dit probleem dan bieden wij onze excuses aan voor het ongemak wat hierdoor voor u is ontstaan.

Garantielevering zonder problemen: stuur Schwalbe een foto van uw Ultremo R met dit probleem, samen met een foto van de aan de binnenzijde van de band gestempelde productiecode aan het speciaal hiervoor bestemde e-mailadres: ultremo@schwalbe.com. U ontvangt van Schwalbe per omgaande een nieuw exemplaar.

Voor vragen, neem contact op met de Schwalbe klantenservice:
Tel. 023-5555265

Meer Info:
Vervanging bij een ULTREMO R met productiefout.pdf