Wahoo trainers testen bij ons in de winkel!

  (20-10-2022)

  Wahoo trainers testen bij ons in de winkel
  Volgende week zaterdag (29 Oktober) hebben wij bij ons in de winkel een Wahoo testdag waarbij je de nieuwste trainers kan proberen. Er zijn specialisten van Wahoo aanwezig om al je vragen te beantwoorden, en koop je die zaterdag een Wahoo trainer? Dan krijg je daar  als extraatje een Dynamic Care “Pain Cave Pack” (twv €49.99) van ons bij!

   

  Online “Zwiften” op een Wahoo Kickr Bike
  In je huiskamer een klim op fietsen terwijl je fiets meebeweegt, of de tegenwind echt voelen door middel van een Smart ventilator? Dat was al mogelijk met de Wahoo Climb en Headwind, maar nu ook op een speciaal instelbare Kickr Bike!  En wil je dan ook nog online tegen elkaar fietsen met tegenstanders vanuit de hele wereld?  Dan is het online programma Zwift echt iets voor jouw! Snelheid, hellingspercentage, maar ook het wattage zijn gekoppeld aan de beelden op je scherm. Probeer het zelf uit tijdens de Wahoo testdag!

  Powermeters van 4iiii en power pedalen van Wahoo
  Trainen op vermogen heeft veel voordelen ten opzichte van trainen op hartslag. Het meten is heel direct, terwijl je hartslag altijd wat na-ijlt, zeker bij pittige intervaltrainingen. Daarnaast sluit trainingen met een vermogensmeter externe factoren als temperatuur, stress en vermoeidheid uit. Wat overigens niet wegneemt dat een hartslagsensor een nuttige tool blijft bij al je trainingen. De aanwezige Wahoo Specialisten kunnen je ook alles vertellen over de Powermeters van 4iiii en de power pedalen van Wahoo.
  .

  wahoopedalenpower

   

  Gratis Dynamic Care “Pain Cave Pack”  bij aanschaf van Wahoo trainer…
  Koop je op zaterdag 29 Oktober een Wahoo Trainer? Dan krijg je daar gratis een Dynamic Care Pain Cave Pack (twv €49.99) van ons bij!

  Met zo’n pakket voorkom dat je dat je fiets en trainer roesten of beschadigen met de Sweatopia anti-corrosie spray, wax je je ketting met de eerste specifiek voor indoor cycling ontwikkelde Watts-Up Wax en maak je het materiaal achteraf schoon met AfterWatt. Om gehydrateerd te blijven tijdens het trainen bevat de Pain Cave Pack ook een F*CK Dirty Bikes bidon. Nu is het aan jou om een succes te maken van je indoortraining!

  Inhoud:

  • 1 x Watts-Up Wax
  • 1 x AfterWatt
  • 1 x Sweatopia
  • 1 x  500ml bidon
  • 1 x Deurhangerdy-201_dynamic_pain_cave_pack_overview_new

  wahoo-testdag-copy