We zijn weer open!

  • -

We zijn  tweemaal zo groot!
Beukers Bike Centre in Petten is al jaren één van de toonaangevende rijwielspeciaalzaken van Nederland, maar met een verdubbeling van de oppervlakte is een nieuwe mijlpaal bereikt. Zowel de winkel als de afdeling service & techniek zijn vernieuwd en vergroot. Ook is met de nieuw gebouwde opslagkelder veel extra ruimte gerealiseerd.

Realisatie van lang gekoesterde wensen
Niet alleen is er nu meer ruimte om lekker te “shoppen”, maar ook de speciale advieshoek (voor het custom samenstellen van Race, MTB, Vakantie en Sportfietsen), de zeer grote kledingafdeling en meerdere plekken waar de bezoeker zelf zijn fiets kan samenstellen zijn enkele wensen die nu gerealiseerd zijn. Ruime aandacht binnen de winkel is er ook voor elektrisch ondersteunde fietsen van oa Koga Miyata, Giant en Batavus.

Uitbreiding van assortiment.
Buiten de al jaren door ons gevoerde merken en producten is er nu ook ruimte voor ondermeer GPS fietssystemen, een uitgebreide sortering fietstassen en (kinder)aanhangwagens.

Bewust van de veranderingen in het klimaat
Bij een milieuvriendelijk product als de fiets horen wat bedrijfsvoering betreft ook de nodige maatregelen. Bijzonder is het “groene” verwarmingssysteem wat toegepast is, dit zorgt er voor dat het uit 2 bronnen opgepompte grondwater op een energiezuinige manier omgezet wordt in vloerverwarming.Veel van de toegepaste verlichting is gebaseerd op energiebewuste lampen en vanzelfsprekend wordt het afval gescheiden en op een verantwoorde manier afgevoerd.

Openingsweek
Nieuwsgierig geworden naar al dit nieuws? Iedereen is van harte welkom om al het moois te bewonderen en natuurlijk te profiteren van de openingsaanbiedingen!