Bezorgkosten

GRATIS THUIS BEZORGD!

Wij bezorgen de door u bestelde producten graag bij u thuis. Indien het bedrag van uw bestelling meer dan €75.00 bedraagt, dan is de verzending gratis. Dat geldt echter niet voor de levering van fietsen. Hiervoor betaalt u €50.00 (eigen bijdrage), ongeacht de prijs van de fiets.

Wij informeren u op deze pagina graag over onze bezorgservice.

Veelgestelde vragen zijn:

Sturen jullie ook op naar een adres buiten Nederland?

Nee, op dit moment nog niet. De verzend- en behandelkosten gelden ook alleen voor verzending binnen Nederland. Wil je toch iets bezorgd hebben op een buitenlands adres? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?
Als het artikel op voorraad is en de bestelling is voor 16.00 uur op één van onze werkdagen gedaan, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Dit betekent dat het maximaal 48 uur duurt voordat u kunt genieten van je nieuwe spulletjes! Bestellingen in het weekend gaan vanzelfsprekend iets langer duren. U kunt ook aangeven dat u de bestelling in de winkel af wilt halen. Let dan wel op onze openingstijden.

Wat zijn de kosten van verzending en behandeling?

Als bijdrage in de verzend- en behandelingskosten vragen wij bij een aankoopbedrag van €0.00 tot €50.00 slechts €7.50 bijdrage, maar boven €75.00 wordt uw aankoop gratis verzonden.
Voor complete fietsen is de bijdrage €50.00.

Kan ik een bestelling ook afhalen?

Ja, natuurlijk kan dat. We zijn immers ook een “traditionele” winkel!
Kijk hier voor de openingstijden. Het is zeer de moeite waard om ook eens “live” in de winkel te shoppen….

Als ik niet tevreden ben over het geleverde, kan ik het dan terugsturen?

Beukers Bike Centre staat voor natuurlijk voor kwaliteit. Het product dient volledig te voldoen aan de eisen die je van een A-merk mag verwachten. Het kan echter altijd voorkomen dat u, nadat het is geleverd, om welke reden dan ook niet geheel tevreden bent over het geleverde product. In dat geval mag je het product kosteloos retourneren. Het verzoek hiertoe kunt je binnen de wettelijk vastgestelde afkoelperiode van 7 werkdagen via email aan ons melden: info@beukersbikecentre.nl . Beukers Bike Centre neemt vervolgens contact met je op om alles met u af te stemmen. Het spreekt voor zich dat het product niet mag zijn gebruikt.

Het door jouw betaalde bedrag zal binnen 10 dagen nadat het pakket bij je is afgehaald op je bank – of girorekening worden teruggestort.

post-nl