Welkom op onze nieuwe website!

  • -

Zoals je misschien al gemerkt hebt, is onze nieuwe website online!

De nieuwe website zorgt voor nog meer duidelijkheid en integratie van onze social media pagina’s zoals facebook en twitter. Zoals bijvoorbeeld de laatse facebook foto’s zoals je hier ziet. Maar ook het delen van nieuwsberichten met vrienden en followers is een stuk makkelijker gemaakt.

Ook een grote verandering is dat de webshop Bikeweb.nl nu volledig verweven is in onze Beukers site. Het is nu dus mogelijk om vanaf de bank thuis, of onderweg, je bestelling te plaatsen bij Beukers Bike Centre. Toch een lekker gevoel dat je ook je online spullen kan bestellen bij een vertrouwd adres toch…?
Op dit moment staan er al meer dan 500 van onze producten online en dit zullen er wekelijks meer worden. Natuurlijk zien we je nog steeds het liefst bij ons in de winkel, maar komt een “live” bezoek je net even niet uit, dan kun je nu gewoon online bestellen.

Behalve makkelijker in gebruik, blijven we er uiteraard ook voor zorgen dat je op de hoogte blijft van al het laatste fiets nieuws!

Natuurlijk is een goede website nooit helemaal klaar dus als je denkt dat er iets beter of gemakkelijker kan? Laat het ons weten!

Veel kijk en lees plezier!