Wielerronde ’t Veld 28 mei 2012!

  • -

Na afwezigheid van jaren heeft het kermiscomité van ’t Veld de draad weer opgepakt om wielerwedstrijden in diverse categorieën te gaan organiseren tijdens de jaarlijkse pinksterkermis.

Na jaren van skeelerwedstrijden te hebben georganiseerd heeft het comité besloten om het roer eens om te gooien en de wielrenwedstrijden naar voren te halen. Dit gebeurde in het verleden al, maar door vaak samen te vallen met de Tour de Lasalle was men hiervan afgestapt door een te kort aan deelnemers. In het verleden heeft het comité in samenwerking met de KNWU ook nog wel district kampioenschappen georganiseerd.

Nu heeft Pierre Steenman de taak op zich genomen om de befaamde wielerkoers van ’t Veld weer nieuw leven in te blazen. Hopelijk lukt dat in samenwerking met renners, zodat er in het vervolg jaarlijks een wielerkoers kan worden georganiseerd.

De wedstrijden vinden plaats op maandag 28 mei 2012. Om 12.00uur begint de dag met een dikke banden race voor de jeugd en daarna volgt een wedstrijd voor de plaatselijke toppers die geen KNWU licentie hebben. De categorie Sportklasse gaat om 14.30 van start en rijd 25 rondes, wat neer komt op 50km.

Het is bekend dat de prijzenpot van ’t Veld altijd goed gevuld is, dus kom naar ’t Veld voor deze rijk gevulde enveloppen en natuurlijk voor de eeuwige roem!

Voor vragen en voorinschrijven kun je mailen naar: steenman-33@quicknet.nl

Wielronde 't Veld 2012