Shimano S-PHYRE RC901 Aurora OP=OP Aanbieding!

Aanbieding!

Shimano S-PHYRE RC901 Aurora OP=OP Aanbieding!

239,00

De Shimano S-PHYRE RC901 race fietsschoenen, wat de tweede generatie S-PHYRE RC9 is, is nu nog lichter dankzij verbeterde waterafstotende materialen om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk vocht wordt vastgehouden en biedt een verbeterde hielcup en gewijzigd patroon voor een betere pasvorm en betere overdracht van kracht op het pedaal. Met S-PHYRE is de finish nog niet in zicht voor wat innovatie betreft.

Kijk hier onder voor de kenmerken.

Selectie wissen
  • Gecombineerde constructie van zool en bovengedeelte zetten een standaard qua pasvorm, stabiliteit, stijfheid en gewichtsreductie.
  • SHIMANO DYNALAST: je voet staat in een ergonomische positie voor een efficiënte opwaartse beweging.
  • Groot verstelbereik van de pasvorm, daardoor geschikt voor diverse voettypen.
  • Instelbare Powerzone-draadgeleider houdt de voet stevig vast.
  • Tweevoudige onafhankelijke Boa® IP1 dials voor een snelle en nauwkeurige fijnafstelling.
  • Geïntegreerde waterafvoergaten voor regenachtige omstandigheden

 

  • Aurora, dé limited edition kleur!
  • De nieuwe S-PHYRE Aurora-reeks ontleent zijn naam aan één van de meest majestueuze fenomenen van de natuur en heeft een aantal kenmerken gemeen met zijn naamgenoot Aurora Borealis, het noorderlicht. Namelijk een zeldzaam en magisch kleurenspel dat iedereen die het ziet fascineert!

    Slechts 700 paar van de nieuwe Aurora S-PHYRE RC9-schoen zullen beschikbaar komen in Europa,. Dit is inclusief de zeven paar die schitterden aan de voeten van Team Jumbo-Visma tijdens de Tour Down Under van dit jaar. De nieuwe Aurora S-PHYRE RC9-schoen heeft precies hetzelfde hoogwaardige DNA als de huidige zwarte, blauwe en groene S-PHYRE RC9-ontwerpen, alleen uitgevoerd met een glinsterend blauw, paars en turquoise synthetisch microvezelleer bovendeel, uit één stuk, dat van kleur lijkt te veranderen wanneer licht op de schoen reflecteert.

Soort

42, 43, 44, 47

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Schrijf als eerste een review “Shimano S-PHYRE RC901 Aurora OP=OP Aanbieding!”

Gerelateerde producten