Shimano SPD-SL raceschoenplaatjes

Aanbieding!

Shimano SPD-SL raceschoenplaatjes

20,99

2 op voorraad

Categorieën: ,

Met deze gele Shimano SPD-SL schoenplaatjes (SM-SH11) voor racefietspedalen ga je weer goed vast zitten en makkelijk in- en uit kunnen klikken.

De gele schoenplaatjes hebben de grootste spelingsgraad. Dit zijn de standaard schoenplaatjes die bij de meeste Shimano racefiets pedalen meegeleverd worden. Deze schoenplaatjes hebben 6 graden speling, waardoor je tijdens het fietsen veel bewegingsvrijheid hebt. Het voordeel hiervan is dat je comfortabel kunt fietsen en de kans klein is dat je last van je knieën of andere lichaamsdelen krijgt. Het nadeel is dat je energie verliest in de beweging van de voet.
Dit schoenplaatje wordt gebruikt door veel groepen wielrenners, van recreanten tot profs. Er zijn echter ook veel fanatiekere wielrenners die voor een schoenplaatje met minder speling kiezen.

• Geel: 6 graden speling

• Lengte boutjes: 13,5mm

De schoenplaatjes worden geleverd per 2. Dit is inclusief montagemateriaal, 6 schroeven en 6 ringetjes. Het is verstandig om montagepasta aan de schroeven te smeren, zodat de schoenplaatjes bij demontage nog makkelijk verwijderd kunnen worden.

 

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Schrijf als eerste een review “Shimano SPD-SL raceschoenplaatjes”

Gerelateerde producten