Winnaar Tourpool etappe 5!

  • -

Al snel ontsnapte er in de 5e etappe een groepje van 6 man met onder andere Vacansoleil-DCM renner Thomas De Gendt. De kopgroep kreeg een voorsprong van maximaal 10 minuten, maar vier kilometer voor de finish kwam de onvermijdelijke samensmelting. In de massasprint werd Mark Cavendish perfect afgezet, waardoor hij er met de etappezege vandoor kon gaan. Op de 2e plaats eindigde Boasson Hagen, gevolgd door Peter Sagan.

Maar de 5e etappe was natuurlijk niet zomaar een etappe, in de Beukers Bike Centre subpool van de Rivosports tourpool was gister namelijk de eerste Beukers dagprijs te winnen!

En die dagprijs is gewonnen door ‘Goodies’, gefeliciteerd! Ben jij de speler achter de gebruikersnaam Goodies? Neem dan contact met ons op via onze Facebook pagina, of stuur een mail naar info@beukersbikecentre.nl. Dan zorgen wij dat de Cateye Strada Wireless Bolletjes Trui Editie t.w.v. €59,95 en Beukers Bike Bidon voor je klaar liggen bij ons in de winkel!

Bekijk hieronder de winnende voorspelling van de 5e etappe:

Gratis inschrijven is nog steeds elke dag mogelijk en je kunt dus tot en met 21 juli meestrijden voor de (dag)prijzen. Maar om het eindklassement te winnen is het natuurlijk verstandig om iedere dag mee te spelen! Op etappe 14 en 20 zijn er, naast de RivoSports prijzen, ook weer extra prijzen te winnen in onze Subpool. Dus zorg er voor dat je tijdens het aanmelden bij ‘Naam subpool’ invult: Beukers Bike Centre

Meer informatie over de Tourpool en welke prijzen je kunt winnen? Klik dan HIER.