Winnaars Tour de France Tourpool 2013

  • -

Na 3 weken zweten en afzien was afgelopen zondag de laatste etappe van de Tour de France en dat betekent dat het ook de laatste etappe was uit de Rivosports tourpool.

Na een spannende etappe met finish bergop was het Quintana die als eerste de streep van de 20e etappe passeerde. In onze tourpool was het ‘Joop Zureroom’ die met 50 punten de Cateye Strada Wireless Gele Trui Editie heeft gewonnen!

Maar er was natuurlijk ook een prijs te verdienen in het algemeen klassement. Met 491 punten is gaat ‘Super Mario’ er als winnaar vandoor met het Beukers Bike Centre Koersshirt en de Beukers Bike Bidon.

Op de 2e plaats is geëindigd ‘Geluksvogel’ die de BBB MicroBoard Draadloze Fietscomputer en ook een Beukers Bike Bidon heeft gewonnen.

En de 3e plaats gaat naar: ‘Tino Haakman’ die eerder al een etappe wist te winnen en nu dus de Knog Wireless Pink Fietscomputer en de Beukers Bike Bidon wint.

We zien de prijswinnaars graag in de winkel, waar de prijzen al voor jullieklaar liggen. Ook de niet prijswinnaars worden bedankt voor de spannende strijd!