Winterbeurt voor je race, atb of hybride fiets….!

  • -

Laat je fiets eens lekker verwennen door onze topmecaniciens, hij verdient het na een lang seizoen. Je hoeft hem slechts enkele dagen te missen maar komt daarna, in perfecte staat en klaar voor weer vele kilometers fietsplezier, weer bij je terug….

Waar bestaat de verwenbeurt uit:

Eerste inspectie bij binnenkomst…
Bij binnenkomst van de fiets wordt er eerst gekeken of er zichtbare gebreken zijn. In overleg met de eigenaar wordt dan besloten welke onderdelen eventueel voor vervanging in aanmerking komen.

De beurt…
Na een volledige demontage van de fiets, worden frame, wielen en onderdelen met behulp van professionele apparatuur en biologisch afbreekbare middelen gereinigd en gepoetst. Alle draaiende delen (zoals naven) worden voorzien van nieuwe kogels en kwaliteits vet. De wielen worden gecontroleerd op spakenspanning en weer mooi gecentreerd , waarna ze weer recht en strak zijn..
Dan is het tijd om weer op te bouwen. Alle onderdelen worden bij montage (waar nodig..) natuurlijk voorzien van kwaliteits vet en pasta. Tevens wordt de volledige bekabeling van de fiets vervangen. Uiteraard met originele Shimano of Campagnolo rvs binnenkabels en teflon gecoate buitenkabels voor remmen en derailleurs..

De finishing touch…
Als alles dan weer perfect is afgesteld, is de afwerking natuurlijk compleet met nieuw stuurlint (racefiets) in een bijpassende kleur. Tot slot wordt de fiets voorzien van een gladde, vuilafstotende wax laag, waarmee hij weer klaar is om vele kilometers fietsplezier te leveren.

De kosten…
Inclusief nieuwe binnen en buitenkabels, nieuw vet en kogels in naven* en eventueel balhoofd, stuurlint en klein materiaal komt een dergelijke beurt voor de racefiets op €129.50*, en voor de hybride of mountainbike op €139.50*.

Bel met de werkplaats voor een afspraak: 0226-381367!

*Dit is exclusief eventuele overige onderdelen zoals ketting en/of tandwielen. Voor mountainbikes is dit ook exclusief onderhoud/revisie van een verende voorvork en/of achterdemper. De kosten hiervan zijn op aanvraag, dit geld ook voor vaste (industrie) lagers voor de wielen..