Workshops fietsonderhoud begin 2013

  • -

Op veler verzoek, en na het grote succes van voorgaande jaren, organiseren we in de eerste maanden van het nieuwe jaar weer onderhoud clinics voor zowel je race- als je atb fiets. Aan bod komen vele tips en tricks die je zeker kunt gebruiken, zowel voor pech onderweg als bij het onderhouden en afstellen van je fiets! Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om die technische vraag, waar je al jaren mee zit, te stellen…..

Wanneer?
Woensdag 9 Januari MTB onderhouds- en afsteltips
Woensdag 16 Januari MTB onderhouds- en afsteltips
Woensdag 23 Januari Race onderhouds- en afsteltips
Woensdag 30 Januari Race onderhouds- en afsteltips

Woensdag 27 Februari Race en MTB Lady’s onderhouds- en afsteltips

Op speciaal verzoek dus ook een speciale “Lady’s only” avond, waarbij fietsende dames hun technische vragen kwijt kunnen en natuurlijk de nodige onderhoud tips kunnen verwachten.

Alle avonden beginnen 18.45 uur en zullen omstreeks 22.00 uur afgelopen zijn…

Wat kost het en wat krijg ik?
Voor €15.00 per persoon krijg je een uitgebreide technische training van onze top mecaniciëns, veel handige tips en tricks, een flesje smeermiddel voor je ketting en bovendien koffie, thee, frisdrank en de beroemde “homemade” appeltaart van Monique!

Dus heb je zin in een leuke avond waar je ook nog iets wijzer wordt? Geef je dan op via: info@beukersbikecentre.nl , onder vermelding van je naam, adresgegevens, telefoonnummer en op welke avond je erbij wilt zijn!

Er is een maximum aantal deelnemers per avond, dus wees er snel bij.