Workshops fietsonderhoud in januari en februari

  • -

Op veler verzoek, en na het grote succes van vorig jaar, organiseren we in de eerste twee maanden van het nieuwe jaar weer onderhoud clinics voor zowel je race als de atb fiets. Aan bod komen vele tips en tricks die je zeker kunt gebruiken, zowel voor pech onderweg als bij het onderhouden en afstellen van je fiets! Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om die technische vraag, waar je al jaren mee zit, te stellen…..

Wanneer?
Woensdag 12 Januari    MTB onderhouds- en afsteltips
Woensdag 19 Januari    MTB onderhouds- en afsteltips (vol) 
Woensdag 26 Januari    Race onderhouds- en afsteltips (vol) 
Woensdag   2 Februari   Race onderhouds- en afsteltips
Woensdag   2 Maart        Race en MTB Lady’s onderhouds- en afsteltips

Op speciaal verzoek dus ook een speciale “Lady’s only” avond, waarbij fietsende dames hun technische vragen kwijt kunnen en natuurlijk de nodige onderhoud tips kunnen verwachten.

Alle avonden beginnen 18.45 uur en zullen omstreeks 22.00 uur afgelopen zijn…

Wat kost het en wat krijg ik?
Voor €15.00 per persoon krijg je een uitgebreide technische training van onze top mecaniciëns, veel handige tips en tricks, een flesje smeermiddel voor je ketting en bovendien koffie, thee, frisdrank en de beroemde "homemade" appeltaart van Monique!

Dus heb je zin in een leuke avond waar je ook nog iets wijzer wordt? Geef je dan op via: workshop@beukersbikecentre.nl  , onder vermelding van je naam, adresgegevens, telefoonnummer en op welke avond je erbij wilt zijn!

Er is een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij.

 


Home made appeltaart van Monique…


Hans geeft uitleg over wielen en banden….