Zadelproblemen? Wij hebben de oplossing!

  • -

Er zijn aardig wat fietsers die zich hierin herkennen; je haalt de racefiets na de winter weer uit de schuur, pompt de bandjes op, en bent helemaal klaar voor je eerste buiten rondje! Maar bij terugkomst  wel weer last van het zitvlak, wat het fietsplezier toch wel wat minder maakt.
.
Daar hebben wij als Beukers Bike Centre in ieder geval veel oplossingen voor! Uiteraard met een uitgebreid assortiment fietszadels (er zijn bijna nog meer verschillende zadels dan fietsen…), maar ook kunnen wij een uitgebreide zitbotmeting doen. Hiermee zijn al veel problemen opgelost.
.
Tijdens onze uitgebreide fietsmetingen hebben we inmiddels ook al vaak een ISM zadel gemonteerd. Deze modellen hebben als het ware een "gespleten" voorzijde, waardoor de zenuw- en bloedbanen alle ruimte krijgen. Het is misschien niet het eerste zadel wat je uit het rek zult halen, maar de ervaringen zijn inmiddels zo goed, dat je ze vaker en vaker gaat tegenkomen. Laat je gewoon eens adviseren bij ons in de winkel! We hebben trouwens diverse testzadels, maar ook de "niet goed-geld terug" regeling voor de luxere zadels, dus je kunt proberen zonder risico!

Het ISM zadel gemonteerd op een tijdritfiets... 

Het ISM Adamo zadel