Nieuws

Zaterdag 23 januari veldtourtocht Petten!

  Op zaterdag 23 januari 2016 organiseert DOK TOER, samen met ATB-Noord Holland,  de jaarlijkse ATB- veldtoertocht in Petten. Een 35 km lange tocht langs een met pijlen aangeduide route door de bossen, duinen, het strand en bollenlandschap rond Petten en Callantsoog. De route gaat langs plekken waar je normaal niet met je fiets mag komen en mag je dus eigenlijk niet missen!

  De tocht start tussen 09.00 en 09.30uur in de kantine van s.v. Petten aan de Zijperweg in Petten.

  Je inschrijfkaart is je lotnummer voor de verloting van verschillende prijzen en, net als voorgaande jaren, maken diegene die 8x of meer meegedaan hebben aan een veldtourtocht van ATB Noord-Holland aan het eind van het seizoen kans op het winnen van een Storm Nalu strandbike!

  Kosten: €6.00 (KNWU of NFTU lid €4.00)  en de jeugd tot 12 jaar €2.00 mits begeleid door een volwassene.

  Er is voldoende parkeer-, kleed- en douchegelegenheid en uiteraard ben je na afloop van harte welkom om even een kijkje bij ons in de winkel te nemen!

  Meer info: www.atbnoordholland.nl

  ‘Een veldtoertocht of mountainbiketocht is een fietstocht zonder wedstrijdelement over een traject dat voor het grootste deel onverhard is. Routes voeren door bos en duin, over het strand, door parken en weilanden’.

  Plaats een reactie

  Archief