Bike Fit

Perfect Bike Fit

Hoewel de fiets bij ons een alledaags verschijnsel in het straatbeeld is, zijn er ten aanzien van de fietsbeweging zelf nog vele vragen. Eigenlijk is het samen te vatten in: Hoe kan ik mijn energie tijdens het fietsen zo optimaal en comfortabel mogelijk in beweging omzetten?

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat de juiste fietsmaat en vooral de juiste afstelling van de fiets hier alles mee te maken heeft. Dit gaat dan ook op voor zowel een race-, tour-, atb-, sport- of de ‘huis tuin en keuken’ fiets.

We voeren de fietsmeting uit met het Bikefitting en 3D Retul fietsmeetsysteem, met behulp van nauwkeurige meetapparatuur en een geavanceerd computerprogramma, tot een eenheid laten smeden met je fiets. Hierbij wordt ook rekening gehouden met onder andere zooldikte, pedaalsysteem en zadeltype.

Heb je een nieuwe fiets die nog niet helemaal lekker zit, is je houding niet helemaal in orde, heb je wat zadelpijn of wil je gewoon eens een goed check laten doen?  

Ongeacht het merk of type fiets, je bent van harte welkom voor een uitgebreide fietsmeting/Bikefit. Maak een afspraak en ontdek het verschil!

Kijk voor alle mogelijke fietsmetingen op onze website: www.perfectbikefit.nl of neem contact met ons op

3D Bewegingsanalyse
3D Zadeldrukmeting

Comfort is essentieel voor lange ritten. Onze 3D zadeldrukmeting onthult precies waar en hoeveel druk er op je zadel wordt uitgeoefend, zodat we het juiste zadel en de juiste positie kunnen aanbevelen.

Ga naar Perfectbikefit.nl/Zadeldrukmeting voor meer informatie.

Aerofit

Wil je de luchtweerstand minimaliseren en nog sneller gaan? Onze aerofit-metingen en -aanpassingen helpen je om in de meest gestroomlijnde positie te fietsen.

Ga naar Perfectbikefit.nl/Aero-Fit voor meer informatie

Standaardmeting en/of Schoenplaat Afstelling

We bieden ook standaardmetingen en schoenplaat afstellingen aan voor diegenen die op zoek zijn naar basisaanpassingen om pijn te verminderen en efficiëntie te verbeteren

Meer informatie Standaardmeting Fietsmeting: Perfectbikefit.nl/Fietsmeting
Meer informatie Schoenplaat Afstelling: Perfectbikefit.nl/Voetmeting

“Enige tijd geleden heb ik mijn fiets af laten stellen via de bike fit meting uitgevoerd door Marcel. Ik ben superblij dat ik dit gedaan heb, pijn in mijn rug en een doof gevoel in mijn voeten zijn helemaal verleden tijd, echt super! Daarom Marcel bedankt en ik ben er zeer tevreden mee.”

— Happy Customer

“Eind juni heb je me geholpen met de fietsmeting voor mijn tijdritfiets. Ik ging al met een goed gevoel de deur uit en de de trainingen na die tijd hebben dat goede gevoel bevestigd. Ik zit sindsdien net even wat meer ontspannen op de fiets, waardoor ik alle energie op de pedalen kan richten. Ook zit ik een stuk stabieler op het ligstuur. Voorheen had ik moeite met rechtuit te blijven fietsen bij tegenwind als ik op het ligstuur zat. Nu gaat dat probleemloos. Het zijn allemaal kleine aanpassingen geweest, maar opgeteld maakt het een wezenlijk verschil. Ik voel me helemaal klaar voor de Holland Triathon volgende week. Nogmaals dank voor het goede advies en de hulp.”

— Jurre

Top schaatster Isabel Grevelt kwam bij ons langs voor een 3D Bewegingsanalyse