Garantie voorwaarden fietsmerken

Uiteraard gaan we er van uit dat je jarenlang plezier hebt van je aankoop, maar mocht het toch nodig zijn om gebruik te maken van (fabrieks)garantie dan kunnen de voorwaarden per fietsmerk verschillen. Hier vind je per merk de uitgebreide info:

Trek

Scott

Colnago

Cervelo

Bianchi

Bulls

Giant

Open

Ridley

Koga

Storm: 5 jaar garantie op de frameset

Mocht het onverhoopt toch nodig zijn om gebruik te maken van de fabrieksgarantie, dan gaan wij er alles aan doen om je zo snel mogelijk weer te laten fietsen. Onze merken hebben veelal een prima garantieafhandeling voor wat betreft materialen, maar eventuele montagekosten worden soms niet vergoed.

Heb je je aankoop bij ons gedaan, dan ben je er in ieder geval van verzekerd dat we (bijvoorbeeld bij het ombouwen naar een vervangend frame) dit de eerste 2 jaar zonder kosten voor je verzorgen. Ook na deze 2 jaar na aankoop gaan wij uiteraard ons uiterste best voor je doen, dan nemen wij voor de helft (bij het ombouwen naar een vervangend frame is dit bijvoorbeeld €85.00 ipv €170.00) van deze kosten voor onze rekening.

Je fiets niet bij ons gekocht? Dat is ook geen probleem natuurlijk. Ook dan verzorgen we graag de garantieafhandeling met de fabrikant voor je, alleen wordt dan het normale werkplaatstarief berekend.

Voor tweedehands bij ons gekochte fietsen hanteren we de BOVAG garantiebepalingen, die kun je hier vinden.