Team BKRS

het personeel van beukers bike centre

Marcel & Monique

Leuk dat je bij ons op de site kijkt! Op deze pagina kun je alvast een beetje kennismaken met ons Beukers Bike Centre team, al zien we je natuurlijk graag “live” bij ons in de winkel.

Toen we zo’n 30 jaar geleden startten, konden wij natuurlijk ook niet weten dat we nu met een leuk, sportief team in de winkel samenwerken!

Johan

En ik ben dan dus Opa Beukers, ook wel Johan genoemd.. Al meer dan 30 jaar te vinden in de winkel, al kun je me de laatste tijd ook tegenkomen op Texel, waar ik graag een tourtje op de E-Bike maak met mijn vrouw Rita. Ik probeer de “jeugd” zoveel mogelijk bij te staan met hand- en spandiensten, je kent het wel : ramen lappen, fietsen ophalen en brengen, vuilnisbak aan de weg zetten etc… :-). Nu ik iets meer tijd heb, ontdek ik nu ook zelf hoe leuk fietsen eigenlijk is!

Rick

Hallo, ik ben Rick de broer van Marcel en vanaf 13 oktober 2005 werkzaam bij Beukers Bike Centre. Ik woon op 150 meter van de winkel, ben getrouwd met Mariëlle en heb twee dochters Babette en Annabel. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn naast de verkoop en winkel beheer ook het onderhouden van de website en beantwoorden van Email. Hiervoor ben ik ruim 16 jaar als tegelzetter werkzaam geweest. Mijn hobby’s zijn naast de optredens van de Beach Blues Brothers met mijn neef Marc uiteraard mijn Storm Moana Beach Bike….

Wesley

Al jaren actief op zowel de racefiets, mountainbike en cyclocrosser en nu ook te zien in de werkplaats bij Beukers! Vooral tijdens de vakanties en op zaterdagen

Roy

Geboren en werkzaam bij Beukers Bike Centre sinds 1994 😉 Mede-eigenaar sinds 2022

Arno

Hallo, Ik ben Arno Vos en van het jaar 1971. Ik ben getrouwd met Maddy ,heb twee dochters, Joeba en Vita, en woon in Heerhugowaard. Ik werk sinds januari 2008 bij Beukers en vind dat ik erg bevoorrecht ben dat ik hier mag werken. Niet alleen omdat het hele mooie winkel is, maar ook omdat ik veel te leuke collega’s heb. Deze kan je ook op de site vinden dan zie je wat ik bedoel. Voordat ik bij Beukers kwam, werkte ik in een drukkerij. Daar was ik de technische dienst en tevens offset/digitale drukker. Ik had het hier ook erg naar mijn zin, maar deze drukkerij staat in Diemen en het reizen ging mij steeds meer tegenstaan. Ik was dus op zoek naar werk dichter bij huis en tijdens deze zoektocht belandde ik bij Beukers in Petten…een stuk dichter bij huis! Ik ga nu regelmatig ipv met de auto, op de fiets naar mijn werk.Toen ik bij Beukers kwam werken dacht ik dat ik leuk kon fietsen maar de titel “Pannenkoek” zat al snel in mijn schoenen. Mijn huidige hobby is mountainbiken en dat doe ik elke zondagochtend. Ik probeer minimaal 2 keer in de week op mijn cyclocrosser naar mijn werk te fietsen in de hoop zo een beetje in conditie te blijven. Hiervoor heb ik aan rugby gedaan. Ook een hele gave sport! Veel meer kan ik er niet van maken maar als je meer over mij te weten wilt komen kan je een kijkje in de werkplaats nemen en het vragen! Werkzaam bij Beukers sinds 2008

Hans

Ik ben Hans, en werk sinds mijn 43e jaar (mei 2008) bij Beukers Bike Centre. Ik ben vanaf mijn 18e tot mijn 28e jaar al in de fietsen branche werkzaam geweest. Hierna heb ik 15 jaar als hovenier gewerkt, waarin ook een paar jaar als eigen baas. Vanaf mijn 9e jaar zit ik al op de fiets en heb 15 jaar lang wedstrijden gekoerst. Door een aangeboren hartafwijking moest ik noodgedwongen in 2008 mijn sport en eigen bedrijf beeindigen. Nu werk ik met veel plezier in Petten waar mijn functie zowel de winkel maar vooral werkplaats bestrijkt.

Anja

Hallo ik ben Anja, ben getrouwd en heb een volwassen dochter en zoon. Ik ben in 1991 bij de fam. Beukers in de huishouding begonnen, en werk sinds 2001 partime in de winkel. Mijn hobby’s zijn volleybal en toerfietsen op mijn Koga.

Lynn

Ik ben de dochter van Marcel en Monique en dus het zusje van Roy, maar dat zien de meeste wel 😉 Als bijbaantje ging ik in 2017 in de winkel werken en ben ik nooit meer weggegaan. Nadat ik mijn opleiding als schoonheidsspecialiste en pedicure heb afgerond ben ik na wat werk ervaring in december 2022 mijn eigen salon begonnen waar je terecht kunt voor pedicure, gellak en wenkbrauw styling: Beauticure by Lynn in Sint Maarten. Nu werk ik parttime in de fietsenwinkel, de overige tijd vul ik aan in mijn salon. Zelf rij ik meer paard dan dat ik fiets, maar misschien kom je mij wel eens tegen op de normale fiets.