Rozanne Stormt naar zilver tijdens NK baan…

Hierbij nieuws van het NK baanfront, waar het vandaag behoorlijk heeft gestormd. …
Er stond voor Rozanne een 500 meter met staande start en een scratch van 20 ronden op het programma. De voorbereiding was goed al kwamen we wel wat laat op de dag bij de baan waardoor er vrijwel nergens meer plek vrij was. Dan maar warmrijden op de rollerbank bij de doorgang van het rennerskwartier naar de baan. Tien voor één begon de 500 meter en in de 5e van de 6 ritten was Rozanne aan de beurt met als tegenstandster Ashley Spierings.
Tot deze rit had nog niemand onder de 40 seconden gereden dus als de race echt goed zou verlopen zat er een podiumplaats in. Als…
De start ging fantastisch, Rozanne ging er als een speer vandoor en had direct de snelste tussentijden. Ze reed uiteindelijk 39.750 en werd daarmee uiteindelijk 2e achter Amy Pieters…..Zeer knappe zilveren plak..!!