Kai Reus overhandigd gesigneerd shirt….

Afgelopen zaterdag overhandigde Kai de winnaar van “de Kai Reus quiz” een origineel gesigneerd Rabo shirt. Marco Oud was de grootste kenner, al gaf hij wel toe ook wat vragen gegokt te hebben! De komst van Kai naar het Bike Weekend (op camping de Watersnip) was een groot succes, en Casper Duin had een leuk interview met hem waarin ook de via onze site binnengekomen vragen gesteld werden. De leukste vraag werd gesteld door de 9jarige Jesse Hegeman die wilde weten wat Kai het leukst vind, wielrennen, baanfietsen of mountainbiken. Kai koos overigens voor wielrennen, al staat als schaatsliefhebber ook de Elfstedentocht hoog op zijn verlanglijstje!
 Als echte liefhebber was Kai na afloop van het interview ook niet uit de zaal weg te slaan om veel fietsnieuwtjes met eigen ogen te bekijken en had ook daar voor iedereen tijd voor een praatje of foto…..