Arjan Groen wint Beukers tourspel 2011…!

Arjan Groen heeft het Beukers Bike Centre tourspel gewonnen. Tijdens de afgelopen tour de france organiseerde wij onder onze klanten card houders een gratis voorspellingsspel. Arjan haalde met een totaal van 43 punten de meeste van alle inzenders, en kan een nieuwe Beukers fietskledingset aan zijn gardarobe toevoegen. Goede tweede werd Jaap Wiedijk (40 punten) en kan uitzien naar een Perfect BikeFit Professionele meting. De draadloze regenboog fietscomputer van BBB werd als derde gewonnen door Jacco Schekkerman (37 punten). Hij eindigde gelijk met Hans Koning maar voorspelde de totale eindtijd net iets beter, waardoor Hans 4e werd. Hieronder volgt de complete uitslag:

1 Arjan Groen
2 Jaap Wiedijk
3 Jacco Schekkerman
4 Hans Koning
5 Jan Dekker
6 Jan Leijen
7 Joost Botman
8 Arthur Slewe
9 Rolf Klant
10 Martin Kool
11 Sam van Drunen
12 Jan van Wonderen
13 Willy Linting
14 Nico Jonker
15 Frank Moonen
16 Daniel Borst
17 Jan Kees Beers
18 Kees Quak
19 Rob van Andel
20 Hans Bader

Alle prijswinnaars zijn of worden benaderd en willen wij namens het Beukers team van harte feliciteren!