De nieuwe Beukers Bidons zijn gearriveerd!

De vorige serie bidons waren alweer enige tijd ongewijzigd en daarom vonden wij het tijd voor vernieuwing!

Drinken is van essentieel belang tijdens trainingen en wedstrijden en dan is een goede bidon natuurlijk niet weg te denken. De nieuwe ‘drinkbussen’ worden net als de vorige serie ook deze keer weer gemaakt door Tacx, maar dit keer hebben we gekozen voor een transparante bidon met draaidop.

De Beukers Bike Bidon is een stoere bidon met een krachtig design: de draaidop heeft een afsluitbare trektuit en de opvallende driekantige vorm van de dop biedt extra grip. Doordat de bidon transparant is en onder de draaidop een grote opening heeft, kan je de bidon een stuk gemakkelijker vullen met bijvoorbeeld sportvoeding. Maar de grotere opening zorgt er ook voor dat de bidon nog beter schoon te maken is.

De Beukers bidons zijn ook goed inknijpbaar, om snel te kunnen drinken tijdens het fietsen, en het neutrale design zorgt ervoor dat de bidon prachtig staat bij elke kleur fiets!