Robbert de Nijs Nederlands Kampioen Marathon U23!

Robbert de Nijs is afgelopen zondag Nederlands Kampioen Marathon bij de Beloften geworden en daar zijn wij best een beetje trots op! Robbert rijdt namelijk net als zijn teamgenoten al jaren op door ons geprepareerde fietsen. Namens het hele Beukers team: Gefeliciteerd!

”De 20-jarige Warmenhuizer van het Feenstra-Felt-Kenda kwam na 105 loodzware kilometers door de heuvels van Zuid-Limburg solo over de streep. De Noord Hollander bivakkeerde bijna de hele wedstrijd in de kopgroep van de Eliterijders. Pas op de laatste steile klim moest hij passen maar zijn tegenstrevers voor de titel bij de Beloften reden toen al op grote achterstand. ,,Dit is mijn eerste titel en na een moeizame seizoenstart is dit toch wel een prachtige afsluiter’’, aldus De Nijs.

Ploegmaat Thijs Zuurbier uit Julianadorp moest genoegen nemen met de ondankbare vierde plek. ,,Ik had het zo koud, ik kon op een gegeven moment bijna niet meer remmen en schakelen’’, zei een rillende Zuurbier na de finish. Roy Beukers kwam, na een rustperiode, over de streep als 9e.”