Save watts with Oval Pulley Wheels: KA’OLOLAHA!

Save watts with Oval Pulley Wheels: KA‘OLOLAHA !

“Ovale kettingbladen zijn inmiddels verkrijgbaar van diverse merken, maar Ka’Ololaha (ovaal in het Hawaiiaans) komt nu als eerste met ovale derailleurwieltjes! Uitgaande van 100 pedaalomwentelingen per minuut bespaar je gemiddeld 5 Watt per wieltje, dus zo’n 10 Watt totaal. Dat lijkt misschien niet veel, en het uiteindelijke snelheidsvoordeel hangt van veel factoren af, toch is het pure winst.”

Dat klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn, en dat is het dan ook… Gezien de datum voelde je misschien al “nattigheid”, en inderdaad, in het kader van “1 April” leek ons dit wel een leuk nieuwtje… 😉

Overigens betekend ka’ololaha in het Hawaiiaans wel echt “ovaal”….

Omdat je toch de moeite genomen hebt om door te klikken, hebben we speciaal voor jou een mooie aktie; Op zaterdag 1 april 2017 (morgen) geven we 25% korting op alle derailleurwieltjes die we op voorraad hebben! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is dit bericht laten zien 🙂