Strandtrainingen voor AGU Egmond-Pier-Egmond…

Afgelopen seizoenen was het een groot succes, “samen het parkoers verkennen” voor AGU Egmond-Pier-Egmond!

Ook dit jaar gaan we dat weer doen, samen vanuit Petten rustig over het strand naar Egmond fietsen en vanaf daar in stevig tempo Egmond-Pier-Egmond te rijden. Om data en tijden te prikken valt meestal niet mee, dit jaar was het niet anders 🙂 . In de middag is het bij goed weer op zondag vaak wat te druk om met een grote groep het strand op te gaan en ook zijn toertochten en wedstrijden op het strand in de periode voor EPE. Uiteindelijk zijn het 2 trainingen geworden, dit jaar beide op zondag en iets later vertrek ivm het getij.

Dus wil je het materiaal en de benen nog een keer testen? Sluit dan aan op:

Strandtrainingen AGU Egmond Pier Egmond:

Zondag 23 december 10.00 uur
Zondag              6  januari                      10.00 uur

Het vertrek van de trainingen is bij ons voor de deur (Ir. van den Banstraat 14, Petten) en iedereen kan aansluiten, zowel strandtoppers als tobbers! Bij grote opkomst gaan we de groepen opdelen in verschillende niveaus: Rookies, Experienced & Experts. Heb je onderweg vragen over de bandenspanning, strandopgangen etc.? Ons personeel en de mannen van het Beukers strandteam​ verdelen zich over de groepen en kunnen (bijna) al je vragen beantwoorden!

Deelname is gratis!