Geen Beukers Bike Weekend 2020…!

Het zal waarschijnlijk geen verrassing voor je zijn, maar helaas kan ook onze traditionele show in november niet door gaan.

De gisteren nog weer eens aangescherpte Corona maatregelen maken het praktisch onmogelijk, maar bovendien willen we ook geen enkel risico nemen wat betreft de gezondheid van jullie als bezoekers, medewerkende leveranciers en onszelf.

Dat betekend ook dat de aan het Bike Weekend gekoppelde jeugd MTB wedstrijd en Strandrace helaas niet doorgaan.

Blijf fietsen, blijf gezond en we gaan gewoon voor een extra mooie 2021 editie van het Beukers Bike Weekend! 💪

Wijzigingen in onze Corona Maatregelen

Er zijn verschillende wijzigingen in onze Corona Maatregelen. Op vrijdagavond sluiten we vanaf nu niet om 21:00, maar om 19:30uur. Maar het is bijvoorbeeld ook niet meer mogelijk om in de werkplaats te wachten op je reparatie. Meekijken kan eventueel via het raam in de winkel.