De nieuwe Storm Moana strandfiets!

Back on the beach: De nieuwe Storm Moana.

Na het vorige succes heeft onze strandjutter ‘MoanaMan’ opnieuw een prachtige vondst gedaan ; )

De beste allround strandfiets is nu verkrijgbaar!

Er zijn een paar dingen die meteen opvallen aan ons nieuwste strand model: Zo is de bovenbuis langer geworden en is ook de hoek van het balhoofd aangepast naar 69.5 graden. Daardoor is duidelijk te zien dat de voorvork iets meer ‘onderuit’ staat. Maar ook de lager liggende achtervork valt op. Dit zorgt voor aerodynamisch voordeel, maar levert ook wat meer comfort op zonder rendement te verliezen.

Compleet vernieuwde geometrie: Nóg Sneller.

De voordelen? Het stuurgedrag is flink verbeterd. De langere bovenbuis zorgt er namelijk voor dat er kortere stuurpennen gemonteerd kunnen worden. Dat in combinatie met de nieuwe hoek van de balhoofdbuis van het frame zorgt voor een stabieler stuur gedrag in het zachte zand. Ook de “offset” en het ontwerp van de voorvork helpen daar natuurlijk aan mee; stabieler, maar zonder in te leveren aan wendbaarheid. Een iets langere wielbasis dan het vorige model, terwijl de wendbaarheid hetzelfde is gebleven door de korte achtervork.