Storm is 20! Twee Feest Datums voor in je agenda…

STORM = 2️⃣0️⃣, TIJD VOOR FEEST! 2 Datums voor in je agenda

Aankomende maand is het 20 jaar geleden dat onze eerste Storm opgebouwd werd!

En dat gaan we natuurlijk vieren; we hebben leuke acties, gaan samen fietsen en hebben ook nog eens een leuk verjaardagscadeau voor elke Storm rider

Fiets je op een Storm? Dan kan je vanaf 8 April tot 6 Mei gratis een Storm Multitube bij ons ophalen in de winkel Te gebruiken onder je helm, als haarband, nekwarmer en bivakmuts, kortom: multifunctioneel!

Plaats je een foto van jezelf met je Storm fiets en Multitube op de social media ( #StormBikes20 ) maak je ook nog kans op mooie extra prijzen!

Zaterdag 8 April: Storm Pre-Party Gravel Ride 

Heb jij een Storm Gravel- of Strandbike? Dan zouden we het leuk vinden als je op zaterdag 8 April met ons meefietst voor een mooie rit van 60km met stukken gravel.

We vertrekken om 9.00uur en bij terugkomst wacht er een hapje en drankje in de winkel.

img_8928

Zaterdag 6 Mei: Storm Party Ride!

Heb jij een Storm Race-, Gravel of Strandfiets? Fiets dan met ons mee op zaterdag 6 Mei voor een mooie rit van 75km door het mooie Noord-Holland.

We vertrekken middags om 13.00uur en bij terugkomst in de winkel kan de “party” beginnen: Live muziek, een koud biertje, colaatje en de nodige versnaperingen staan voor je klaar!

Aanmelden voor één van bovenstaande ritten? Mail dan naar info@beukersbikecentre.nl of stuur ons een DM i.v.m. de groepsgrootte.

– Dan.. Nog 1 vraag voor alle (ex-) Storm riders: We zijn (oude) Storm foto’s aan het verzamelen voor onze ‘Wall of Storm’’ Heb je een Stormachtige foto? Dan kan je die naar ons toe sturen via de mail, socialmedia of ‘oldskool’ via de post