Ons nieuwe open-lucht filiaal in Schoorl!

Grand Opening! Ons nieuwe open-lucht filiaal in Schoorl!

De vrijwilligers van MTB-Noordwest plaatsten afgelopen week deze nieuwe informatievilla bij de De Berenkuil. Waar, zoals de naam al zegt, binnenkort informatie te zien is over de (nieuwe) mountainbike route en meer. Maar het is ook meteen een servicepunt:

Bij de knalblauwe Schwalbe paal kan je de banden op spanning brengen en ook alle basis gereedschappen voor kleine aanpassingen zijn aanwezig. Je kan je fiets makkelijk op hangen en alles is geheel gratis te gebruiken voor iedereen.

Wil je net als ons ook doneren aan MTB-Noordwest? Dat kan op: https://mtb-noordwest.nl/vereniging/inschrijven/Elke donatie komt volledig ten goede aan het onderhoud van de diverse MTB-routes in Noord-Holland ‍♂️