Beukers Sale Weekend!

Flyer Beukers Sale Weekend

SALE… SALE… SALE !

Deze winter net als vorig jaar het Beukers Sale Weekend bij ons in de winkel!

De “koopjeshoek” is weer super groot, dus staat onze winkel zaterdag 25 & zondag 26 november bomvol met scherpe aanbiedingen. Niet alleen kleding, schoenen, helmen, accessoires en onderdelen gaan de deur uit tegen wel heel lage prijzen, ook zijn er een geselecteerd aantal fietsen die dit weekend met hoge korting worden aangeboden..!

Let op: *zolang de voorraad strekt | *prijzen geldig alleen tijdens het Beukers Sale Weekend | *reserveren niet mogelijk | *deze aanbiedingen worden niet opgestuurd | *korting niet geldig op producten die al afgeprijsd zijn

Dus sla je slag tijdens ons BEUKERS SALE WEEKEND…!

Waar:
Beukers Bike Centre (Ir. v/d Banstraat 14 Petten)
Wanneer:
Zaterdag: 25 November van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag: 26 november van 9.00 tot 15.00 uur

Hieronder een kleine greep uit onze aanbiedingen en opruimingen, maar tijdens dit weekend zijn er nog veel meer afgeprijsde artikelen in onze winkel te vinden….maar deze scherpe prijzen houden we tot het Sale Weekend nog even geheim…;-)