Ga mee met onze strandtrainingen!

strandtraining voor Egmond Pier Egmond

Ga mee met onze strandtrainingen!

  • – 1 november 2023

Afgelopen seizoenen was het een groot succes, “samen het parkoers verkennen” voor GP GROOT-EGMOND PIER EGMOND! Er wordt vertrokken vanuit Petten om rustig over het strand naar Egmond te fietsen en vanaf daar in stevig tempo Egmond-Pier-Egmond te rijden.

Ook dit jaar gaan we dat weer doen, al was het weer een behoorlijke puzzel om data en tijden te prikken. In de middag is het bij goed weer op in het weekend vaak wat te druk om met een grote groep het strand op te gaan en we zijn uiteraard niet de enige die van het strand willen genieten.

Dus wil je het materiaal en de benen nog een keer testen? Sluit dan aan op:

Strandtrainingen :
zaterdag 25 november 9.00uur (EPE training / social beach ride)

zondag   24 december 9.00uur (EPE training / social beach ride)


Het vertrek van beide trainingen is bij ons voor de deur (Ir. v.d. Banstraat 14, Petten) en iedereen kan aansluiten, zowel strandtoppers als tobbers! Bij grote opkomst gaan we de groepen opdelen in verschillende niveaus: Rookies, Experienced & Experts.

Heb je vragen over het materiaal, voeding of de bandenspanning en strandopgangen etc.? Ons personeel en de mannen van het Beukers-Milremo strandteam​ verdelen zich over de groepen en kunnen (bijna) al je vragen beantwoorden!
Je kunt na afloop van de training je fiets afspoelen bij ons naast de winkel.

Deelname is gratis, maar graag even aanmelden via: mail@beukersbikecentre.nl met je naam en welke datum je erbij wilt zijn.

**Deze eerste training is ook tegelijk met het BEUKERS SALE WEEKEND!**
Onze winkel staat zaterdag 25 & zondag 26 november bomvol met scherpe aanbiedingen.

Vergeet niet om ook je fietsvrienden uit te nodigen! We zouden het leuk vinden als jullie er bij kunnen zijn!